Regjistrimi ose regjistrimi i jahteve të Ishujt Marshall në Poloni (shih fund të faqes)

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj në Ishujt Marshall ose në 30 juridiksione të tjera të regjistrimit të flamurit. Si kompania më e madhe e regjistrimit të flamurit kemi shumë përvojë në regjistrimin e jahteve në Ishujt Marshall.

Kur regjistroni varkën tuaj është e rëndësishme që së pari të diskutoni me një specialist të regjistrimit të varkës vendin më të mirë për ta bërë këtë. Kjo zgjedhje do të varet nga një numër faktorësh duke përfshirë; lloji i përdorimit (anije private, e zhveshur ose komerciale), madhësia dhe tonazhi i anijes tuaj, në pronësi private ose të korporatave dhe madje edhe nëse VSAT është paguar (nëse është në Evropë).

Filloni duke na kontaktuar dhe na jepni një shpjegim të shkurtër të rrethanave tuaja personale. Pastaj mund t'ju këshillojmë se ku ta regjistroni varkën tuaj. Kombësia juaj NUK ka rëndësi pasi ka shumë vende të regjistruara "të hapura" që do të pranojnë pronarë anijesh nga çdo vend!

Një rekomandim është: regjistroni varkën tuaj në Poloni nga 469 €, dhe është e vlefshme për jetën (pa kosto rinovimi) A keni nevojë për një regjistrim të flamurit të Bashkimit Evropian që është i vlefshëm në të gjithë botën dhe është i disponueshëm për të gjitha kombësitë? Ne mund t'ju sigurojmë një regjistrim të flamurit polak (BE). Ky regjistrim është i vlefshëm për tërë jetën e varkës dhe për këtë arsye nuk do të keni nevojë të rinovoni dokumentet tuaja. Regjistrimi polak është një regjistrim aktual i flamurit të anijes dhe është i vlefshëm në të gjithë botën pa asnjë kufizim.

I gjithë procesi është shumë i thjeshtë, pasi nuk ju duhet një studim i jahteve dhe ne mund të rregullojmë një regjistrim të përkohshëm plotësisht të vlefshëm për 2 ditë. Kostoja është nga 469 €, - kjo është gjithpërfshirëse dhe një tarifë e njëhershme pa tarifë rinovimi.

Të gjitha detajet mund t’i lexoni këtu: https://www.polish-yacht-registration.com/

Merrni një Licencë Radio për radio brenda 24 orësh

Ne gjithashtu mund t'ju sigurojmë një logo, ATIS dhe Telefonatë brenda 24 orëve për anijen tuaj. Me këtë licencë, që do të lëshohet nga Autoritetet Britanike të Telekomit, ju mund të përdorni një VHF, AIS dhe EPIRB në anijen tuaj.

Meqenëse është shumë e lehtë për ne që të marrim një licencë Royalty për anijen tuaj, ne rekomandojmë shumë klientëve tanë që të marrin këtë dokument. Na duhet vetëm 1 ditë për të marrë licencën tuaj dhe na duhet vetëm një kopje e pasaportës tuaj për të aplikuar. Pasja e një licence të SHPK shmang problemet kur kontrolloheni nga autoritetet lokale.

 

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara