Regjistro varkën në Ishujt Marshall
Regjistroni jahtin tuaj nën Flamurin e Ishujt Marshall


Regjistrimi i Flamurit të Ishullit Marshall

Regjistri i Ishujve Marshall njihet globalisht, Ishujt Marshall është një anëtar aktiv i Organizatës Ndërkombëtare Detare (IMO), ai ka ratifikuar dhe implementuar të gjitha konventat dhe instrumentet kryesore ndërkombëtare. Administrata e Ishujve Marshall vazhdimisht përpiqet të promovojë cilësinë në Regjistrin e saj dhe ata që veprojnë nën Flamurin e Ishujve Marshall arrijnë vlerësimet më të larta në kontrollin e shtetit portual (PSC). Regjistri i Ishujve Marshall është i vetmi regjistër i madh i hapur që duhet të përfshihet në listat e Bardhë të Memorandumeve të Parisit dhe Tokios dhe të mbajë statusin e Kualitetit 21 me Gardën Bregdetare të SHBA për katër vjet radhazi.

Jahte private larg më pak se 24 metra:

Jahte private 12 m ose më shumë, por më pak se 24 m në LOA dhe nën moshën 20 vjeç nuk kërkohet më që t'i nënshtrohen një inspektimi para-regjistrimit. Sidoqoftë, Administratori rezervon të drejtën të kërkojë një inspektim të tillë, siç gjykohet i nevojshëm.

Sipas rregullave të reja, pronarëve të jahteve private u kërkohet të plotësojnë MI-127PY, Deklaratën e Përdorimit Privat - Jo me Qira, duke pranuar përgjegjësinë e tyre për të përmbushur masa të caktuara të sigurisë dhe parandalimit të ndotjes së mjedisit. Sidoqoftë, të gjitha jahtet private mbi 20 vjeç do të kërkohet që t'i nënshtrohen një inspektimi paraprake nga një Përfaqësues i Emëruar (AR) ose një individ i Kualifikuar (QI).

Ju lutemi vini re anije më pak se 12 metra nuk mund të regjistrohen nën flamurin e Marshall.

Cilat dokumente kërkohen:

  • MI-127PY, Deklarata e përdorimit privat - jo me qira
  • Lista e emrave të propozuar
  • Formulari i aplikimit
  • Vërtetim i pronësisë, për shembull, Bill i Shitjes, certifikatë e ndërtuesve
  • Vërtetim sigurimi
  • Dëshmia që varka është e lirë nga borxhet dhe pengesat
  • Certifikimi i tonifikimit dhe matjes për jahte nën 24 metra, lëshuar nga një OR ose AR
  • Të gjitha anijet duhet të jenë në përputhje me kërkesat përkatëse kombëtare dhe ndërkombëtare.

Kombësia

Pronarëve të jahteve u jepet një zgjedhje e Bikinit ose Jaluit si porti i shtëpisë së jahteve.

Kush ka të drejtë të regjistrohet në Regjistrimin Marshall?

Jahtet mund të jenë në pronësi të një korporate RMI, partneriteti të përgjithshëm ose të kufizuar, një kompani me përgjegjësi të kufizuar ose një entitet të kualifikuar të huaj detar.

Sa zgjat periudha e regjistrimit

    Pronarët e jahteve mund të regjistrojnë jahtet e tyre në RMI nën një program një vjeçar; megjithatë, një program opsional tre-vjeçar ofrohet për jahte private dhe PYLC.

Regjistrimi ose regjistrimi i jahteve të Ishujt Marshall në Poloni (shih fund të faqes)

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj në Ishujt Marshall ose në 30 juridiksione të tjera të regjistrimit të flamurit. Si kompania më e madhe e regjistrimit të flamurit kemi shumë përvojë në regjistrimin e jahteve në Ishujt Marshall.

Kur regjistroni varkën tuaj është e rëndësishme që së pari të diskutoni me një specialist të regjistrimit të varkës vendin më të mirë për ta bërë këtë. Kjo zgjedhje do të varet nga një numër faktorësh duke përfshirë; lloji i përdorimit (anije private, e zhveshur ose komerciale), madhësia dhe tonazhi i anijes tuaj, në pronësi private ose të korporatave dhe madje edhe nëse VSAT është paguar (nëse është në Evropë).

Filloni duke na kontaktuar dhe na jepni një shpjegim të shkurtër të rrethanave tuaja personale. Pastaj mund t'ju këshillojmë se ku ta regjistroni varkën tuaj. Kombësia juaj NUK ka rëndësi pasi ka shumë vende të regjistruara "të hapura" që do të pranojnë pronarë anijesh nga çdo vend!

Një rekomandim është: regjistroni varkën tuaj në Poloni nga 469 €, dhe është e vlefshme për jetën (pa kosto rinovimi) A keni nevojë për një regjistrim të flamurit të Bashkimit Evropian që është i vlefshëm në të gjithë botën dhe është i disponueshëm për të gjitha kombësitë? Ne mund t'ju sigurojmë një regjistrim të flamurit polak (BE). Ky regjistrim është i vlefshëm për tërë jetën e varkës dhe për këtë arsye nuk do të keni nevojë të rinovoni dokumentet tuaja. Regjistrimi polak është një regjistrim aktual i flamurit të anijes dhe është i vlefshëm në të gjithë botën pa asnjë kufizim.

I gjithë procesi është shumë i thjeshtë, pasi nuk ju duhet një studim i jahteve dhe ne mund të rregullojmë një regjistrim të përkohshëm plotësisht të vlefshëm për 2 ditë. Kostoja është nga 469 €, - kjo është gjithpërfshirëse dhe një tarifë e njëhershme pa tarifë rinovimi.

Të gjitha detajet mund t’i lexoni këtu: https://www.polish-yacht-registration.com/

Merrni një Licencë Radio për radio brenda 24 orësh

Ne gjithashtu mund t'ju sigurojmë një logo, ATIS dhe Telefonatë brenda 24 orëve për anijen tuaj. Me këtë licencë, që do të lëshohet nga Autoritetet Britanike të Telekomit, ju mund të përdorni një VHF, AIS dhe EPIRB në anijen tuaj.

Meqenëse është shumë e lehtë për ne që të marrim një licencë Royalty për anijen tuaj, ne rekomandojmë shumë klientëve tanë që të marrin këtë dokument. Na duhet vetëm 1 ditë për të marrë licencën tuaj dhe na duhet vetëm një kopje e pasaportës tuaj për të aplikuar. Pasja e një licence të SHPK shmang problemet kur kontrolloheni nga autoritetet lokale.

Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit
  USA (Delaware) Mbretëria e Bashkuar Poloni
Sa shpejt mund të bëhet? 3 ditë 3 ditë 2-3 ditë (provizore)
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po
Periudha e Validimit 1 ose 3 vjet 5 vite Per jeten
Certifikatën e flamurit po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po
Pricemimi nga 185 USD 459 GBP 469 EUR
me shume informacion me shume informacion me shume informacion

Lexoni përshtypjet tona të verifikuara në Trustpilot

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara